swingitfrken.blogg.se

Jag skriver om allt jag kommer att tänka på.

Att använda saker till annat än de är till för

Kategori: hemma

Jag gillar att hitta andra lösningar på förvaring än de "vanliga" lösningarna. Här har jag använt ett litet kakfat till förvaring av klockor, hårpynt och armband. Ordning och reda!
 Jag fick några prylhyllor av några vänner. Den ena har jag målat och klistrat papper som bakgrund och ställt nagellack i. Jag har perfekt översyn över mina nagellack. Nu är den hyllan mer full. Jag tog fotot innan jag hunnit packa upp alla mina nagellack, men det är fortfarande god ordning och bra översyn!
Tjingeling!
 

De fyra damerna

Kategori: Pyssel

Nu har mina fyra damer kommit upp på väggen. Jag har gjort de själv och använder de att hänga halsband på. Så att inte alla halsband trasslar in i varandra som de skulle göra om de låg i ett smyckeskrin.
Jag gillar idén och fick den när jag såg galgar med filmstjärne-huvud på i en webshop jag surfade runt i.
Tjingeling!

Inbjudningar

Kategori: Pyssel

I juni satt jag och gjorde lite enkla inbjudningskort. Vi ska nämligen ha 4th of july-fest hemma. Tema: red-White-blue. Alla godsaker som det bjuds på kommer att gå i rött-vitt och blått. Jag hoppas att det kommer vara fint väder. Eller i alla fall uppehåll och varmt. För det blir inte samma sak att vara inomhus, när jag har planerat att vi ska vara utomhus.
Vi ska grilla "hamburgers" och "hot dogs" ( som i och för sig inte kommer att vara röd-vit och blåa, men det skulle nog se osmakligt ut.) Kommer lägga upp bilder på alla godsaker och dekorationer senare.
Tjingeling!