swingitfrken.blogg.se

Jag skriver om allt jag kommer att tänka på.

Sommarläsning

Kategori: Sommar

Semester och Sommar betyder läsning för mig. Det är så skönt att sitta i solen och läsa, eller på altanen under tak om det skulle vara sämre väder. Dessa tre böcker har jag till början av semestern. Den första fick jag i goodiebagen från Franks förlag. Den i mitten köpte jag på coop och den tredje köpte jag för nåt år sedan, men har inte läst den än, men jag kommer nog behöva fler. Nån som har nåt boktips?
Tjingeling!

Personligalmanacka.se

Kategori: bloggträff

I onsdags fick jag min nya fina almanacka som jag beställt från www.personligalmanacka.se De hade lagt in ett presentkort för en almanacka i goodiebagen från bloggträffen jag skrev om tidigare. Älskar att man kan välja egen design och inlagor. Jag kunde också lägga in personliga datum och högtidsdagar, välja framsides-design och till och med färg på gummibandet runt almanackan. Man får också veta fina saker som "tulpanens dag" och "rulltårtans dag" i den. Jag gillar den supermycket!
Tjingeling!

TÄVLING!

Kategori: Allmänt

Idag börjar min semester, och det firar vi med en tävling, tycker jag!
Gå in på www.jetsettrend.se och skriv vad din favorit från sidan är. De har superfina kläder och accessoarer, från baby till plus size! Du har sen chansen att vinna ett presentkort på 200:- därifrån. Om du även tipsar om tävlingen på din blogg, har du dubbel chans att vinna. Så kom igen! Gå in på sidan och titta runt, skriv i kommentatorsfältet vad du tycker är finast och även om du tipsar om tävlingen. Den 5 juli drar jag vinnaren. Lycka till!
Tjingeling!

Bloggträff 14 juni

Kategori: Allmänt

Jag blev inbjuden till en bloggträff av underbara Maria. Det var på mysiga Clarion Hotel Gillet i Uppsala som det skulle vara. Vi möttes allihopa i lobbyn för att sen åka vidare upp till spa-avdelningen....
.....där hotellet bjöd på Cava.......
....samt jordgubbar och min favoritchoklad "Noblesse"! Flott!! Där satt vi och tjattrade lite med varandra och tog kort på varann och på allt vi inmundigade.
Sen gick vi ner till restaurangen "Kitchen and table". Där de tagit Manhattan till Uppsala.
Vi fick "cornbread" medans vi väntade på maten. Har aldrig ätit cornbread, det var jättegott!
Jag åt "Classic hamburger". Den var supergod!
Jag och Maria. Det var en supertrevlig kväll. Och härligt att träffa alla. Jag fyllde på med massor av positiv energi hela kvällen! Alla som kom var jätteroliga att umgås med, och jag känner att jag fått flera nya "nät"vänner.
När den roliga kvällen började lida mot sitt slut hade Maria fixat finfina goodiebags till oss. De var proppfulla med superfina saker!
För att se allt de innehöll titta här.
 
De övriga trevliga tjejerna som var på träffen var:
 
www.sarasliv.se
styleandlifebyleia.blogspot.com
carolinas.webblogg.se
smäm.se
byjowithlove.com
systerc.blogg.se
matildasalmen.blogg.se/index.html
malenasplace.blogg.se
 
Tack ännu en gång för en superkul kväll!

"The perfect bite"

Kategori: Allmänt

En av mina favoritfilmer är "The mirror has two faces" med Barbra Streisand och Jeff Bridges. I en scen sitter de på restaurang och han förklarar att han fått koll på hennes rutiner. Först tar hon bort det hon inte gillar att äta på tallriken, sen skär hon salladen diagonalt medan hon snurrar tallriken till höger efter varje drag med kniven.Sen kommer hans favoritdel: "the loading of the fork". Hon tar procentuellt lika mycket av varje sak från tallriken och laddar gaffeln med. Alltså har hon en smakbit av varje sak på gaffeln när hon tar första tuggan. "The perfect bite!".
Jag tänker på detta lite då som nu och gör faktiskt likadant ibland. Som igår, åt vi grillad korv, färskpotatis, sallad, tomat och rödlök. Jag tog en bit korv, en bit färskpotatis, en bit sallad, en bit tomat och en liten bit rödlök, och därefter stoppade jag det i munnen. "Den perfekta tuggan". Låter kanske lite knäppt, men det blir väldigt gott!
Tjingeling!