swingitfrken.blogg.se

Jag skriver om allt jag kommer att tänka på.

Loppi Vårpepp 2015

Kategori: Allmänt

 
Igår så var det äntligen dags för Loppi vårpepp som jag har peppat för i flera månader, känns det som. Jag tog bussen in till city och mötte upp Maria för en födelsedagsfika på Starbucks. (Inte min födelsedag, utan Marias.)
Efter en rolig fikastund med massa babbel och skratt begav vi oss ut i det fina vädret och gick till Clarion Sign Hotel.
Väl inne gick vi in och tog våra platser. Vi möttes av en välkomnande scen med upplysta bokstäver från Cirkuslampan och fina kalasdukningar av Kreativa Karin.
 
 
Vi hälsades välkomna av Charlotta som är grundare av Loppi samt Nina som är modeskribent.
De blev lite mörka på kortet, men jag kan lova att de båda sken!
 
Silja Line var och berättade om deras kryssningar och samarbeten de har med bl.a Nådendal. De visade en film från Nådendal och det verkade så himla mysigt, måste åka dit med familjen!
Sen fick vi se finfina kläder från me&i.
Trygg-Hansa var där med och berättade om babybojen. Ett litet "kit" de plockat ihop plus ett häfte för att underlätta vattenvana för barnen och säkerhet när de är i och omkring vattnet.
Hanna Graaf var uppe på scenen och pratade om sin klädkollektion Femme Collection som gör kläder för barn och kvinnor.
Och sen var även Lovisa Sandström, som skrivit "stora löparboken för kvinnor" samt Sofie Sarenbrant som skrivit "visning pågår" och "avdelning 73" framme och pratade om sina böcker och sålde de för väldigt förmånliga priser.
 
Citroën var där och marknadsförde sin C4 Picasso.
 
Panini Internazionale var där och pratade om sin gula låda som är en låda med mat man kan beställa och som man lägger sista handen/sista minutrarna vid hemma. En middag går på 80-110:-/portion.
 
Efter allt detta var det dags för mingel, där man fick klämma och känna på kläder från me&i, göra gratis hudanalys hos Lloyds apotek.
 
Kolla på kläder och nylanserade sminkmärket Makiash hos Ellos.se
Fota sig med mumintrollet hos Tallink Silja och tävla om kryssningar hos de.
Hos Hannah fick man titta på hennes kollektion, och jag blev helt såld på en långärmad leopardtröja i jätteskön kvalitet som jag tänker beställa till mig själv.
Caseapp har utvecklat nya "klistermärken" som man kan klistra på barnens väggar utan att de lämnar något märke när man flyttar på de - helt suveränt ju!
Sen fick man smaka äppelchips, prata säkerhet hos trygg-hans och kolla bil hos citroën.
 
Kort och gott mycket att se och känna på.
 
När vi gick därifrån fick vi en välfylld goodiebag!
Supertack till Loppi för denna peppande pepp!
 
Och tack till apotekarnes, citroën, naturdiet, zeta, yves Rocher, Trygg-Hansa, Acrilex egenvård, Lloyds apotek, caseapp, edet, me&i, makiash, tallink silja, taxi kurir, superfit, barn i stan, dentafresh, Urtekram, Clarion Sign Hotell för en superhärlig dag och finfin goodiebag!
 
 Glöm inte att gå in på loppishoppingclub på Facebook. Anmäl dig och du får poäng på allt du handlar genom de, som du sen byter till presentkort! Hur bra som helst!
 
tjingeling!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: