swingitfrken.blogg.se

Jag skriver om allt jag kommer att tänka på.

Ny bloggportal!

Kategori: Musik

Ja, jag bestämde mig för att byta bloggportal. Har bloggat en längre tid på http://zizzi-zizzi.blogspot.com och det har hänt mycket positivt, men även massa negativt under min bloggtid där, privat. Och när jag senast började blogga igen, och verkligen kommit igång med det, i ungefär 3 veckor, så var vi tvungna att flytta till en evakueringslägenhet då en misstänkt kabelbrand rökfyllde vårt hus och gjorde att allt luktar brandrök där.
Nog om det negativa, nu tittar jag framåt.
 
Mitt bloggnamn är en hyllning till en av mina favoritsångerskor/skådespelare; Alice Babs. Den första film jag såg med henne var "Swing it, magistern" och jag fastnade då. När hon blev äldre spelade hon lärarinna i "Swing it, fröken". Fast mina 2 favoriter med henne är ändå "Det svänger på slottet" och "Resan till dig".
 
För lite mer än 10 år sedan steg jag in i Uppsala universitets aula. Satte mig längst fram på balkong, och sänkte medelåldern i aulan. Jag satt förväntansfull! Det blev mörkt i salongen, en ensam spotlight letade sig fram på scenen och plötsligt hörde man Putte Wickmans toner ljuda. Efter honom såg vi Charlie Norman vid sitt piano och när de kört sitt intro, kom äntligen Alice Babs på scenen! Jag har nog inte varit på en så stor konsert nån gång. Missförstå mig rätt, jag har varit i Globen m.m. Men det kändes STORT att se dessa tre legender på scenen tillsammans!
 
Nu ser jag fram emot att blogg här och ta del av era bloggar.
Tjingeling!
Cissi

Kommentarer

 • LADY THIRTY säger:

  Åh vad spännande med ny blogg på ny portal!!!
  kram

  Svar: Ja, typiskt bara att jag var tvungen att lämna in datorn på genomgång direkt efter jag börjat blogga här. Men nu ska allt (förhoppningsvis) fungera!
  Cecilia Löfholm

  2013-05-22 | 21:38:51
  Bloggadress: http://ladythirty.blogg.se

Kommentera inlägget här: